Talopirkka

Avainsana on Laatu
 

Palvelut

  • Rakennuspalvelu: Teemme pääasiassa puurakenteisia  asuntokohteita.. Voimme toteuttaa erilaisia runkorakenteita ja käyttää erilaisia eristemateriaaleja. Eristeinä voimme käyttää kivivillaa, lasivillaa, ekovillaa tai puukuitueristettä. Huonekorkeudet voidaan valita asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voimme käyttää kohteissamme suurelementtejä tai rakentaa rungot paikanpäällä. Arkkitehtisuunnittelun osalla toimimme yhteistyössä eri arkkitehtitoimistojen kanssa.
  • Projektinjohtopalvelut: Teemme teille vastaavan työnjohtajan ja pääsuunnittelijan palvelut. Lisäksi voimme toimittaa projektinohjauksen koko rakennushankkeenne toteutukseen. Tarvittaessa voimme hoitaa koko rakennushankkeenne alkaen lupaprosessista ja päättyen rakennuksen käyttöönottoon.
  • Hankimme tontteja myyntikohdeidemme rakennusmaaksi: Jos omistat heikkokuntoisen kiinteistön, jonka myynti asuinkäyttöön on mahdotonta voimme toteuttaa tontillesi uuden rakennussuunnitelman. Tarvittaessa voimme ostaa kiinteistösi purettavaksi, jolloin myyjälle ei jää rakennuksista vastuita. Olemme kiinnostuneita myös jaettavista tonteista jotka sijaitsevat keskustaajaman läheisyydessä. Soita ja sovi tapaaminen tontillesi!
  • Myyntikohteiden rakentaminen: Teemme laadukkaita uusia taloja myyntitarkoitukseen. Talomme suunnitellaan aina tonttikohtaisesti, jolloin voimme hyödyntää tontin parhaat ominaisuudet. Pyrimme saamaan terassit ja oleskelutilat etelä- ja länsisuuntiin. Avarat ja valoisat oleskelutilat ovat talon sydän. Tällä hetkellä rakennamme kahta myyntikohdetta Kangasalan keskustan tuntumaan. Talot valmistuvat joulukuussa 2019.